Program conversie profesionala

Programe de formare continua

Programe de formare continua

Universitatea Babeș-Bolyai - Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației - Departamentul de Științe ale Educației

Anunț: Cardul Prima de carieră didactică poate fi utilizat pentru cheltuieli privind costurile programelor de formare continuă a cadrelor didactice, pe care le organizăm.

Departamentul de Stiinte ale Educatiei, prin Extensia Nasaud, organizeaza doua programe de formare continua a cadrelor didactice, acreditate prin numărul OMEC 4925/10.08.2020. Programele au avizul MEC pentru organizarea si desfasurarea activitatilor in regim online (Consultare aviz).
Pentru forma de organizare online: Aria de acoperire este la nivel național.
Locații acreditate pentru sistemul față-în-față: Bistriţa, Năsăud, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Topliţa, Deva, Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Fălticeni, Rădăuţi, Suceava

Denumire program Categorie Durata Durata acreditarii Nr. credite prof. transferabile Grup tinta
Management si comunicare in institutiile educationale Categoria 2 120 ore 4 ani 30 Personal didactic de predare din invatamantul preuniversitar
Abordari inovative in didacticile specifice invatamantului primar si prescolar Categoria 1 120 ore 4 ani 30 Cadre didactice din invatamantul preuniversitar (profesori, metodisti ai ISJ, prof. metodisti din CCD, inspectori de specialitate), cu specializarea profesori pentru invatamantul prescolar si profesori pentru invatamantul primar, institutori, invatatori si educatoare

Procedura de inscriere

Pentru a va inscrie la unul din cele doua cursuri din oferta departamentului, urmati procedura de inscriere (in 3 pasi).

Etapa 1

Trimiteti o cerere de inscriere, completand formularul de înscriere, prin care va exprimati optiunea vizavi de programul dorit.
Formular de înscriere

Etapa 2

In momentul in care se formeaza grupa pentru unul din cele doua programe pentru care ati optat, veti fi contactati (prin datele de contact furnizate: telefon, email) pentru a va confirma locul.

Etapa 3

Confirmarea locului presupune transmiterea actelor necesare inscrierii si achitarea taxei programului. Modalitatea de transmitere a actelor va fi comunicata in Etapa 2.
Consultati lista cu actele necesare
Confirmarea locului este disponibila pentru o perioada de o saptamana, din momentul in care ati fost anuntati despre inceperea activitatilor.

formare continua cadre didactice
Acest site utilizeaza cookie-uri numai pentru a facilita navigarea si imbunatatirea experientei in site. Prin continuarea navigarii pe acest site, va exprimati acordul pentru stocarea datelor de tip cookie.  Accept